Sähkölaitekorjaukset yrityksille ja kuluttajille

Sähkölaitekorjaukset ovat olennainen osa toimenkuvaamme. Huollamme ja korjaamme erilaiset sähköä käyttävät koneet, laitteet ja järjestelmät ripeästi ja asiantuntevasti toimialueellamme. Palvelemme seudun yrityksiä, esimerkiksi eri teollisuudenaloja, sekä yksityishenkilöitä. Yritykset voivat hyödyntää osaamistamme 24/7-periaatteella, eli laiterikon iskiessä tulemme apuun vaikka keskellä yötä. Kattavasti varustelluissa huoltoautoissamme on laaja valikoima työkaluja ja tarvikkeita, joilla selvitään haastavimmistakin tilanteista.

Kodin sähkölaitteet kuntoon asiantuntijan avulla

Korjaamme myös yksityisten kotitalouksien sähkölaitteet, jätevesipumppaamot ynnä muut vastaavat. Mikään korjaustyö ei ole meille liian pieni tai suuri, vaan kunnostamme kaikenlaisia sähköä käyttäviä koneita ja laitteita. Vastoin yleistä käsitystä etenkin arvokkaampien sähkölaitteiden kohdalla olemassa olevan korjauttaminen voi olla hyvinkin järkevämpi ja taloudellisempi vaihtoehto kuin uuden vastaavan ostaminen.

Ota yhteyttä paikalliseen ammattilaiseen, olipa korjaustarve sitten akuutti tai kiireettömämpi – Valtimon Sähkötyö on aina valmiina palvelemaan! Kiireellisissä tapauksissa soita numeroon 0500 372823!