Sähkötyöt monipuolisesti Pielisen-Karjalan alueella

Valtimon Sähkötyö Oy tarjoaa palvelua kaikenlaisiin tarpeisiin, kun kyse on sähkötöistä. Toteutamme vuosikymmenien kokemuksella niin pienet kuin isotkin sähkötyöt aina yksittäisen pistorasian asennuksesta koko rakennuksen sähkösuunnitteluun ja sähköistämiseen. Kohteinamme ovat kaikenlaiset kiinteistöt, kuten omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot sekä liiketilat ja teollisuushallit. Palvelemmekin yhtä lailla sekä yksityis- ja yritysasiakkaita että julkista sektoria. Ammattilaisen toteuttamana sähkötyöt tehdään turvallisesti, luotettavasti ja alan säädösten mukaisesti.

Tarjoamme mm.

  • Sähkösuunnittelua
  • Sähköasennuksia
  • Sähkölaitekorjauksia
  • Ilmalämpöpumppuja
  • Aurinkopaneeliasennuksia

Käytössämme kattavasti varustellut huoltoautot

Sähköasentajillamme on käytössään hyvin varustellut huoltoautot, jotka on varustettu asianmukaisilla työkalu- ja tarvikevarastoilla. Erityisesti pitkien välimatkojen tapauksissa edellä mainittu vähentää tarvittavien käyntikertojen lukumäärää ja näin ollen alentaa sähköasennuksista asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset tekijää sähkötöille

Valtimon Sähkötyö Oy on kokenut sähkötöiden tekijä. Ammattitaitomme kattaa sähköjärjestelmät, antenni- ja telejärjestelmät, tietoverkot ynnä muut alaan liittyvät osakokonaisuudet. Teemme myös sähkölaitteiden korjauksia. Tarjoamme palvelua juuri tarvitsemassasi laajuudessa, räätälöidysti ja joustavasti. Akuuttitapauksissa riennämme apuun normaalin työajan ulkopuolellakin, esimerkiksi sähköjärjestelmän tai -laitteen rikkoutuessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksemme kuuluu ELEKTRIA-ketjuun!

www.slo.fi
www.rexel.fi
www.gossu.com
www.johdoton.fi